Din dorinţa de a fi cît mai aproape de clienţii nostri, am depus toată energia și pasiunea pentru a crea o echipă de profesioniști care să poată oferi cele mai calitative servicii și materiale pentru înrămarea lucrărilor de pictură, fotografie, batic, broderie etc. Actualmente compania noastră colaborează cu producători europeni de profile pentru rame, ceea ce ne permite să propunem produse competitive şi moderne la cele mai mici preţuri. Colecţia noastră de rame cuprinde peste 1000 modele de profile de producţie italiană și spaniolă, din lemn, plastic și aluminiu, şi peste 250 de nuanţe de carton decorativ (passepartout). Asortimentul nostru poate satisface cele mai rafinate gusturi, încadrînd perfect o lucrare originală de mare valoare sau o reproducere după capodoperele lumii. Utilajul nostru este produs în Italia, ţară cu cea mai îndelungată tradiţie în domeniul confecţionării ramelor. Dincolo de rame, în salonul nostru veţi găsi de asemenea numeroase cadouri originale, obiecte de decor, lucrări de autor, icoane, ceramică, bijuterii și ilustrate lucrate manual, precum şi reproduceri de artă clasice sau moderne pentru decorul casei sau biroului Dumneavoastră.

În anul 2014, salonul MOLDECO a obținut titlul de Înrămător Recomandat de Asociația Artelor Frumoase din Marea Britanie, în urma unui examen riguros care a avut loc la Londra. Astfel, salonul MOLDECO este unicul atelier de rame din Republica Moldova, recunoscut internațional drept Commended Framer by Fine Art Trade Guild.

Vezi articol

echipa moldeco

TATIANA ENII
Licențiată în Arte Plastice
Consultantă în salonul MOLDECO-Râșcani

ELENA NECULSEANU
Licențiată în Urbanism și Arhitectură

Are grijă de vizual 

LUDMILA RUSSU
Pasionată de exactitate
Responsabilă de cifre

AURELIA MIHAILOV
Licențiată în Design Industrial
Consultantă în salonul MOLDECO-Râșcani

ELENA FOCHIN
Licențiată în Istoria Artelor
Consultantă în salonul MOLDECO-Râșcani

ELENA COLOTENCO
Licențiată în Design Interior
Consultantă în salonul MOLDECO-Centru

ZAHARIA MOLDOVANU
Responsabil de livrări

Vezi întreaga echipă

RADU GULUI
Responsabil de asamblarea finală a ramelor

ALEXANDRU CECOI
Responsabil de lipirea și asamblarea ramelor

ALEXANDRU CIORESCU
Responsabil de executarea comenzilor de mobilier

ANATOL VEVERIȚĂ
Are grijă de tăierea ramelor cu precizie

ION DASCĂL
Are grijă de broderii și asamblarea ramelor

IURIE ISACENCO
Are grijă de passepartout și broderii

OLEG CORNOVAN
Responsabil de executarea comenzilor de mobilier

Utilajul nostru este produs în Italia, ţară cu cea mai îndelungată tradiţie în domeniul confecţionării ramelor. Dincolo de rame, în salonul nostru veţi găsi de asemenea numeroase cadouri originale, obiecte de decor, lucrări de autor, icoane, ceramică, bijuterii și ilustrate lucrate manual, precum şi reproduceri de artă clasice sau moderne pentru decorul casei sau biroului Dumneavoastră.

CUM SE ÎNRĂMEAZĂ UN TABLOU ÎN ATELIERUL MOLDECO

printre clienții noștri se numără