WINE COFFEE TIME - expoziție în vin și cafea

Art-salon molDeco vă invită în plină primăvară la o Expoziție de pictură non-tradițională realizată în vin și cafea. WINE COFFE TIME  va prezenta trei autori: Nicoleta Vacaru, MiHU și Vasile Botnaru, absolut diferiți, dar deja bine cunoscuți pentru admiratorii artei din țara noastră, fiecare în parte avînd un stil inconfundabil.

Expoziția va cuprinde în jur de 40 de lucrări de dimensiuni diferite și vor reprezenta cele mai reușite realizări ale fiecarui artist din ultima perioadă. Nicoleta Vacaru va veni cu o serie de portrete în cafea, de un pozitivism debordant, care ne lipsește atât de mult în viața noastră de zi cu zi. MiHU, pictorul care s-a afirmat datorită seriei sale de Mândre pictate în ulei, va aduce acum în expoziție experiențele sale de combinație între vin și cafea, cu tuș și alte tehnici. Iar binecunoscutul jurnalist, director al Biroului din Chișinău al postului Radio Europa Libera, Vasile Botnaru, va fi prezent cu poeziile sale pictate în vin, portete și  peisaje de o sensibilitate artistică aparte.

De ce WINE COFFE TIME? Pentru că va fi un eveniment degajat, pe care să-l sorbim pe îndelete, ca pe un vin bun sau o cafea savuroasă,  cu oameni simpli și curați în viziunea lor, cu o atmosferă intimă ca între prieteni, ascultând muzică vie și discutând despre nimicuri importante. Mai mult decât atât, puteți lua acasă orice lucrare pentru că expoziția va fi cu vânzare.

Partenerul general al acestui eveniment este Julius Meinl, cea mai artistică companie dintre toți producătorii de cafea, care ne va asigura aroma serii pe parcursul evenimentului de deschidere. 

Muzica vie ne este oferită de trupa NICORASON`g.

Pentru publicul larg Expoziția WINE COFFE TIME va fi deschisa între 13-28 mai 2016 la salonul molDeco de pe bd. Moscova 14/1

 

Comments