Idei
SCOATEM INSTAGRAM-UL DIN TELEFOANE!

Nimeni nu va contesta că în ziua de azi cele mai faine imagini le găsim pe Instagram, reţeaua de socializare care a avut cea mai mare creştere în anul precedent. Şi, pentru ca ar fi mare păcat ca aceste fotografii apetisante să rămână doar pe ecranul telefonului, noi vă propunem să le tipăriţi şi să le incadraţi. Cum? Avem noi câteva idei.

1. Înrămaţi separat un set tematic de poze (de exemplu, imaginile cu familia sau cu locurile pe care le-aţi vizitat) şi plasaţi-le pe acelaşi perete pentru un efect de colecţie.

2. O imagine de pe Instagram poate fi tiparită şi în dimensiuni mari. Alegeţi una care vă este foarte dragă, apelaţi la un cunoscător al programelor de editare a imaginilor, pentru a o redimensiona, tipariţi-o şi înrămaţi-o.

3. Din imaginile pe care le aveţi pe contul Instagram puteţi crea un calendar de perete. Tipăriţi o serie de imagini, color sau alb-negru, schimbaţi-le în fiecare lună sau folosiţi-le tot anul. Alegerea vă aparţine.

4.Fotografiile de pe Instagram pot face un album frumos sau un jurnal de vacanţă plin de amintiri colorate. Acest proiect poate fi realizat împreună cu copiii.

5.O singură imagine de pe Instagram, tiparită la o dimensiune potrivită, poate face un calendar portabil foarte simpatic.

6. Sunteţi inspiraţi pentru un decor original pentru peretele din living? Tipăriţi o serie de imagini, prindeţi-le cu cleşti din lemn sau bambus de o sfoară întinsă pe perete şi, voila, camera şi-a schimbat alura!

7.Dacă, însă, aveţi timp şi dorinţa pentru o schimbare totală de decor, puteţi acoperi un perete întreg cu imaginile de pe contul de Instagram. Desigur, e o muncă mai migăloasă şi necesită mai multe investiţii, dar rezultatul merită tot efortul. Imaginaţi-vă un perete plin de amintiri!

9. O imagine de pe Instagram poate fi transformată şi într-o carte poştală originală şi personalizată. Pentru un plus de valoare, decupaţi-i şi o ramă din hârtie sau carton.

10. Aveţi de organizat o nuntă şi sunteţi în căutare de idei originale şi econome pentru decorarea mesei? Ce ziceţi de câte o poză de pe Instagram-ul mirelui şi miresei ca indicator de nume pentru fiecare invitat? Toate acestea pe suporturi tipice locului - dopuri de plută de la sticle de vin.

Oricare ar fi alegerea pe care o veţi face, să ştiti că noi suntem aici să vă consultăm şi sa vă oferim cele mai originale rame. Noi înrămăm chiar şi vise. Si da, ne puteți urmări și pe Instagram :)

 

text: Diana Guja 

Поделиться

Comments