Idei
Ce cadouri își doresc femeile de 8 martie?

Cu siguranță v-ați întrebat ce cadou să oferiți anul acesta femeilor din viața voastră. Alegerea unui cadou perfect pentru 8 martie nu este un lucru ușor, mai ales atunci când ideile s-au epuizat, iar femeia de lângă voi nu vă dă nici o sugestie. Florile și ciocolata sunt cadouri oferite frecvent, iar pe lângă acestea femeile așteaptă să mai găsească ceva.

Dacă vi s-au epuizat ideile legate de surprizele pe care ați putea să le oferiți femeilor dragi, noi vă sugerăm câteva idei de cadouri care le puteți găsi la art-salon MOLDECO.

Înrămarea unui tablou sau a unei fotografii – Oferindu-i persoanei iubite o ramă personalizată puteți fi siguri că nu veți da greș. Păstrarea amintirilor frumoase va fi un prilej de a depana cu bucurie momentele memorabile. Puteți alege o poză care vă trezește o amintire plăcută, iar de încadrarea ei ne ocupăm noi cu mare plăcere.

Puteți selecta și mai multe fotografii, din care să realizăm la comandă un colaj de rame.

Bijuteriile Solo – Cum multe femei adoră bijuteriile, puteți surprinde femeia dragă cu accesorii originale din lemn sculptate manual, iar cel mai potrivit cadou în acest caz ar fi o pereche de cercei sau un pandantiv.

Accesorii din piele – Indiferent de stilul vestimentar ales, accesoriile din piele vor pune în valoare ținuta. O curea sau un portmoneu create din piele naturală și realizate cu elemente personalizate sunt cadoul ideal pentru doamnele cu caracter distins, rafinate și elegante, care știu să aprecieze calitatea.

Obiecte de decor – Răsfățați-vă mama sau soția, oferindu-i un suvenir original, o piesă de ceramică sau  figuri din bronz care vor reflecta  tradiția și vor spune o poveste. Obiectele lucrate manual de meșteri autohtoni cu siguranță vor reuși să o surprindă plăcut.

Cutii decorative - Daca nu ai găsit până acum momentul potrivit, 8 martie poate fi ocazia perfectă de a le face cadou. Cutiile personalizate și create cu multă inspirație vor păstra cu grijă bijuteriile și îi vor reaminti de fiecare dată de cadoul original.

Lumânări parfumate - Iată un accesoriu perfect ce redă confortul casei și va fi întotdeauna apreciat de femei. Fiecare lumânare este unica, realizată manual și va crea o atmosferă aparte în casă

Iar la orice cadou, dincolo de flori mai adaugă și o ilustrată confecționată manual cu un mesaj scris de mână care să însoțească cadoul.

Ei bine, dacă v-am inspirat, nu trebuie să umblați să căutați mult, toate acestea pot fi gasite în saloanele MOLDECO sau în magazinul nostru online. 

Și mai presus de toate,  iubiți femeia. Dăruiți o floare, un sărut, un compliment și o îmbrățișare sinceră nu doar de 8 martie, dar în fiecare zi.

Text: Victoria Mudreac 

Поделиться

Comments