Idei
Moldeco trimite dragoste acasă

Așa se face că despărțirile și dorul sunt parte din viața oamenilor din Moldova de mulți ani de zile. Nu e nimic mai scump decât îmbrățișarea mamei sau a unui om drag care se află departe, mai ales în prag de Sărbători.

Ne-am gândit în aceste vremuri nesigure, ce am putea face pentru a aduce un strop de bucurie din partea celor plecați pentru părinții sau oamenii dragi care au rămas aici, acasă.  

Așa s-a născut această campanie: Moldeco trimite dragoste acasă.

Este pentru prima dată când facem o campanie pentru Diaspora, dar ne-am gândit că ar putea fi un bun prilej să mai amintim celor care au plecat peste hotare, inclusiv foștilor nostri cumpărători, că ne putem ajuta reciproc să creăm bucurie.

Tot ce vă invităm să faceți, este să completați un formular și să ne trimiteți o fotografie pe care doriți să o înrămați și să o oferiți în dar oamenilor dragi. Ne-am gândit în primul rând la părinți, dar pot fi prieteni, cumătri, nași, verișori sau oricine căruia doriți să-i faceți o surpriză plăcută.

Ne vom ocupa noi să tipărim fotografia, să o înrămăm în una din variantele alese din formular și să o livrăm cu drag în orice localitate din Moldova. Mai mult decât atât, le vom scrie de mână și mesajul care să le transmită și mai mult căldura pe care doriți să o simtă.  

 

Lansăm această campanie înainte de Paști, dar nu este un legată anume de acestă sărbătoare, pentru că oricând poți trimite un gând bun și o mică atenție.

Formularul este aici: https://bit.ly/trimitedragoste

 

Vă mulțumim pentru încredere!

 

 

Поделиться

Comments