Despre noi

Art-salon Moldeco a fost înfiinţat în anul 2004, fiind o companie privată specializată în domeniul serviciilor de înrămare a operelor de artă plastică.

Din dorinţa de a fi cît mai aproape de clienţii nostri, am depus toată energia și pasiunea pentru a crea o echipă de profesioniști care să poată oferi cele mai calitative servicii și materiale pentru înrămarea lucrărilor de pictură, fotografie, batic, broderie etc. Actualmente compania noastră colaborează cu producători europeni de profile pentru rame, ceea ce ne permite să propunem produse competitive şi moderne la cele mai mici preţuri. Colecţia noastră de rame cuprinde peste 1000 modele de profile de producţie italiană și spaniolă, din lemn, plastic și aluminiu, şi peste 250 de nuanţe de carton decorativ (passepartout). Asortimentul nostru poate satisface cele mai rafinate gusturi, încadrînd perfect o lucrare originală de mare valoare sau o reproducere după capodoperele lumii. Utilajul nostru este produs în Italia, ţară cu cea mai îndelungată tradiţie în domeniul confecţionării ramelor. Dincolo de rame, în salonul nostru veţi găsi de asemenea numeroase cadouri originale, obiecte de decor, lucrări de autor, icoane, ceramică, bijuterii și ilustrate lucrate manual, precum şi reproduceri de artă clasice sau moderne pentru decorul casei sau biroului Dumneavoastră.

În anul 2014, salonul MOLDECO a obținut titlul de Înrămător Recomandat de Asociația Artelor Frumoase din Marea Britanie, în urma unui examen riguros care a avut loc la Londra. Astfel, salonul MOLDECO este unicul atelier de rame din Republica Moldova, recunoscut internațional drept Commended Framer by Fine Art Trade Guild.

Detalii

ECHIPA MOLDECO
STELA și SERGIU MOLDOVANU
Fondatori MOLDECO
”Creăm produsele MOLDECO din pasiune și dedicație, pentru plăcerea proprie și a clienților noștri. Suntem mândri că de 18 ani aducem frumusețe în casele oamenilor din Moldova”

IRINA MÎNDRILĂ

Pasionată de exactitate

Responsabilă de cifre

CRISTINA PRIBEGA

Licențiată în Chimie

Consultantă în salonul MOLDECO-Râșcani

TATIANA ENII

Licențiată în Arte Plastice

Consultantă în salonul MOLDECO-Centru

LAURA CALIN

Licențiată în Economie 

Are grijă de social media 

ELENA FOCHIN

Licențiată în Istoria Artelor

Consultantă în salonul MOLDECO-Râșcani

VICTORIA MORARU

Consultantă în salonul MOLDECO-Centru

IURIE ISACENCO

Responsabil de passepartout și instalări 

ANATOL VEVERIȚĂ

Responsabil de tăierea ramelor cu exactitate

ALEXANDRU CIORESCU

Responsabil de executarea comenzilor de rame și mobilier

ZAHARIA MOLDOVANU

Responsabil de livrări

Utilajul nostru este produs în Italia, ţară cu cea mai îndelungată tradiţie în domeniul confecţionării ramelor. Dincolo de rame, în salonul nostru veţi găsi de asemenea numeroase cadouri originale, obiecte de decor, lucrări de autor, icoane, ceramică, bijuterii și ilustrate lucrate manual, precum şi reproduceri de artă clasice sau moderne pentru decorul casei sau biroului Dumneavoastră.

CUM SE ÎNRĂMEAZĂ UN TABLOU ÎN ATELIERUL MOLDECO