Evenimente
Feeria darurilor 2017

Decembrie este luna cadourilor, iar pentru noi mai înseamnă și tradiționalul nostru târg de caritate, FEERIA DARURILOR. Suntem la a șaptea ediție anul acesta și vrem să vă impresionăm și de această dată.

Pentru că oamenii pe care i-am ajutat în edițiile trecute au ajuns să se bucure din plin de generozitatea participanților și vizitatorilor Feeriei noastre, avem și anul acesta un copil talentat pe care vrem să-l susținem. Apropo, anul trecut, dacă vă amintiți, am donat banii colectați pentru visul unei mame de a avea propria sa casă și acest vis s-a realizat, iar nouă nu ne rămâne decât să ne bucurăm și să mergem mai departe cu inima deschisă.

Anul acesta,  o vom susține pe Alexandra Ecin,  elevă a colegiului de arte Plastice ”Alexandru Plămădeală”. Povestea ei este una cu adevărat plină de durere, pentru că a rămas orfană de ambii părinți decedați de cancer. Acum Alexandra studiază grafica și se află sub tutela surorii sale, Irina, de doar 20 de ani,   susținându-se una pe alta la bine și la greu.  Fiind firi optimiste, nu s-au lăsat duse de valul tragediei lor, dar au muncit mereu să-și poate duce existența decent. Chiar dacă uneori se întâmpla să treacă prin perioade mai dificile, nu au ezitat să participe în diverse acțiuni de voluntariat, legate de problemele tinerilor. Alexandra participă mereu la concursuri de pictură și muzică și a decorat gratis exteriorul a două gradinițe din localitatea lor de baștină, Ștefan-Vodă.

De ce vrem să o ajutăm? Pentru că acest copil nu trebuie să-și piardă speranța. Creativiatea se poate dezvolta numai atunci când nu te gândești că îți lipsește strictul necesar, iar exemplul ei de viață este unul de urmat.  Iată câteva din lucrările Alexandrei Ecin,  care sperăm să vă impresioneze.

[gallery columns="2" link="none" ids="18357,18360,18363,18366"]

Ceea ce ne dorim este să-și dezvolte mai departe talentul de grafician, iar pentru asta e nevoie de foarte multă muncă și materiale de pictură. Prin participarea la Feeria Darurilor veți putea contribui la procurarea tuturor celor necesare pentru Alexandra.

Această ediție este dedicată darurilor de tot felul, pentru oamenii voștri dragi. Vom avea ca de obicei obiecte de decor, bijuterii, picturi în vin, accesorii din piele, felicit[ri și cosmetică handmade, suvenire unicat, ceramică de autor, jucării și multe altele. Iar dincolo de toate acestea, vom avea un recital live cu formația 7 Klase și câteva tombole cu cadouri de la participanții noștri.

Mai mult decât atât, pentru cumpărătorii saloanelor MOLDECO avem o promoție în luna decembrie: fiecare cumpărătură în valoare de 500 lei vă oferă posibilitatea de a participa la o tombolă cu cadouri unicat, de valoare. Extragerea va avea loc la ora 15.00.

Intrarea este de doar 20 lei - contribuția voastră pentru Alexandra Ecin.

Așadar, vă așteptăm  sâmbătă, 23 decembrie, între orele 13.00-17.00 la MOLDECO pe bd. Moscova 14/1 să facem sărbătorile mai luminoase!

 

Iată și participanții din această ediție a târgului Feeria Darurilor.

Cu drag, echipa MOLDECO :)      

Поделиться

Comments