Noutăți
Un nou salon de rame MOLDECO la Botanica!

Pentru că timpul devine tot mai prețios, iar această pandemie ne-a arătat că multe lucruri le putem face de acasă, sau nu departe de casă, am decis să venim mai aprope de cumpărătorii noștri și să deschidem un nou spațiu MOLDECO în Chișinău. Botanica era un sector la care ne gândeam de mai mult timp, și iată că a venit momentul și am găsit un locușor potrivit pentru conceptul nostru de salon de rame. 

Vom avea același asortiment de modele disponibile pentru rame la comandă ca și în saloanele noastre din Centru și de la Râșcani, la aceleași prețuri, cu aceleași condiții de fidelitate. Vom avea de asemenea și produsele noastre gata, care pot fi cumpărate imediat pentru un cadou original: picturi în vin de Vasile Botnaru, suvenire unicat cu Pomul Vieții, ceramică lucrată manual, broderii, postere, icoane, oglinzi, și bineînțeles rame de dimensiuni standard pentru fotografii sau certificate. 

Dacă sunteți deja clienți MOLDECO și locuiți la Botanica, ne bucurăm să vă putem deservi într-o locație mai comodă. Ceea ce era important pentru noi când căutam spațiul, era intrarea separată și cât mai accesibilă atât pentru pietoni, cât și pentru cei care vin cu mașina proprie. Chișinăul devine tot mai aglomerat, iar locurile de parcare sunt din păcate un lux. Ceea ce este tare minunat, în fața noului nostru salon este loc de parcare!

Am pregătit cu mare plăcere și dedicație totul să vă simțiți comod și plăcut. Am investit destul de mult, dar sperăm că prin acest pas să fim și mai aproape de necesitățile voastre și să vă economisim timpul pe care il dedicați până acum pentru a merge în alt sector al orașului ca să faceți o comandă de rame. În plus, am dezvoltat și mai mult magazinul nostru online, www.moldeco.md/shop  unde puteți comanda cu livrare un cadou sau un obiect de decor creat cu drag de echipa noastră sau de artizanii din Moldova cu care colaborăm. 

Așadar, din 9 noiembrie vă așteptăm cu drag de luni până vineri de la 9.00 la 18.00, iar sâmbăta de la 9.00 la 15.00, pe bd. Decebal, 23/2, lângă Centru Comercial Jumbo. Vom avea oferte noi, urmăriți-ne pe rețelele de socializare Facebook și Instagram și nu uitați că suntem ceea ce iubim. 

Iar noi iubim cu adevărat ramele. 

Text: Stela Moldovanu, brand manager MOLDECO

Share

Comments