Noutăți
Faceți cunoștință: noul magazin online MOLDECO

De câte ori ați fost în situația că trebuie să mergeți la o zi de naștere sau la un alt eveniment și parcă ați vrea să dăruiți ceva deosebit în loc de banalul plic cu bani? Eu, de exemplu, de foarte multe ori. Și de fiecare dată alegeam în grabă ceva, care oricum nu era ceea ce mi-am imaginat, dar cel puțin rămânea o amintire.

Așa m-am gândit că ar fi minunat să facem din salonul MOLDECO un locușor unde poți alege pe îndelete un cadou mai interesant decât  ofertele ”made in China” din buticuri. Am inventat tot felul de suvenire pe care le înrămăm cum știm noi mai bine, obiecte de anticariat, poezii, ambalaje de ciocolată mai originale, timbre, ceasuri vechi, bancnote și monede de colecție și alte mărunțișuri care pot bucura ochiul. Avem și picturi de autor, ulei, acuarelă, grafică, dar pe lângă toate acestea, am adunat și în jurul nostru câțiva artizani care creează piese decorative de ceramică, bijuterii, lumânări, bronz, accesorii din piele.   Astfel, fără prea mari ezitări, putem afirma că MOLDECO, dincolo de rame,  este un magazin de cadouri unicat.

 

Și pentru că suntem conștienți că azi cel mai prețios lucru a devenit timpul, am decis să deschidem un magazin on-line. Asta înseamnă că tot ce trebuie să faceți, atunci când sunteți în căutarea unui cadou, este să accesați https://moldeco.md/shop/ și să vă plimbați puțin printre rubrici. Dacă ați găsit ce vă interesează, faceți comanda, iar de restul ne ocupăm noi.

Apropo, livrăm în toată Moldova, în decurs de 2 zile.  Iar pentru cei care se află peste hotare, dar și-ar dori să cumpere ceva de la noi, putem livra la rude sau prietenii de acasă. Mai mult decât atât, putem noi oferi surprize celor dragi, dacă sunteți departe și vreți să le faceți o plăcere cu o anumită ocazie. Sigur că ar fi nemaipomenit dacă am putea livra oriunde în lume. Din păcate, legislația țării noastre nu permite exportul per bucată, de fapt permite, însă nu e rezonabil să faci exact aceeași procedură vamală ca pentru un întreg tir de marfă. Astfel, ne-am limitat deocamdată doar la teritoriul republicii.

De ce ne-am aventurat în această direcție? În primul rând pentru că vrem să fim mai aproape de cumpărătorii noștri. În al doilea rând pentru că vrem să promovăm în continuare artiștii locali, pentru care oferim această platformă. De altfel, ea este deschisă pentru orice colaborare cu artizani care pun preț pe originalitate, calitate și autentic. Iar în al treilea rând, este o motivație în plus să ne facem munca acasă cu entuziasm și dedicație, dezvoltând și proiecte sociale cum este Feeria Darurilor, concursul MăiestrIA, expozițiile noastre de artă, care sunt parte din activitatea noastră non-profit și care pot fi realizate numai datorită contribuției cumpărătorilor noștri.

Magazinul online MOLDECO este la început de cale. Lucrăm ca să-l facem cât mai variat și mai interesant. Pentru că produsele sunt unicat, avem un volum enorm de lucru cu pozele și prelucrarea lor, însă asta nu este un motiv să dăm înapoi. Zilnic adăugăm produse noi, pentru a vă oferi diversitate. Iar dacă aveți un gând, un autor sau o sugestie, nu ezitați să ne dați de știre. Poate fi un mesaj pe pagina noastră de Facebook, sau un mail la artsalon@moldeco.md

În concluzie: produsele noastre sunt împărțite pe rubrici, le puteți filtra după noutate sau după preț, astfel încât să aveți posibilitatea să faceți cât mai repede și mai ușor comanda. Achitarea o puteți face cash la livrare, cu cardul momentan sau prin intermediul terminalelor de plată BPAY. Instrucțiunile le primiți în momentul efectuării comenzii. Până la sfârșitul anului 2017 toți cumpărătorii online vor primi bonus o felicitare de autor. Dacă doriți o putem personaliza cu un mesaj special pentru oamenii voștri dragi.

Tot ce ne dorim este să ne oferiți un pic de încredere pentru început, așa ca să putem prinde aripi și să faceți cunoscută pentru cît mai multă lume, această posibilitate de a dărui cu plăcere un cadou: https://moldeco.md/shop/

Mulțumim!

Cu drag,

Stela Moldovanu

Share

Comments