Idei
Moldeco trimite dragoste acasă

Trimite dragoste acasă completând acest formular: https://bit.ly/trimitedragoste

Dspărțirile și dorul sunt parte din viața oamenilor din Moldova de mulți ani de zile. Nu e nimic mai scump decât îmbrățișarea mamei sau a unui om drag care se află departe.

Ne-am gândit în aceste vremuri nesigure, ce am putea face pentru a aduce un strop de bucurie din partea celor plecați pentru părinții sau oamenii dragi care au rămas aici, acasă.  

Așa s-a născut această campanie: Moldeco trimite dragoste acasă.

Este prima noastră campanie gândită pentru Diaspora pentru că ne-am dat seama că putem prin serviciile noastre, foarte locale, să le transmitem bucurii celor de acasă, chiar dacă sunteți departe. 

Tot ce vă invităm să faceți, este să completați un formular și să ne trimiteți o fotografie pe care doriți să o înrămați și să o oferiți în dar oamenilor dragi. Ne-am gândit în primul rând la părinți, dar pot fi bunici, prieteni, cumătri, nași, verișori sau oricine căruia doriți să-i faceți o surpriză plăcută.

Ne vom ocupa noi să tipărim fotografia, să o înrămăm în una din variantele alese din formular și să o livrăm cu drag în orice localitate din Moldova. Mai mult decât atât, le vom scrie de mână și mesajul care să le transmită și mai mult căldura pe care doriți să o simtă.  

Formularul este aici: https://bit.ly/trimitedragoste

Vă mulțumim pentru încredere!

 

 

Share

Comments