Evenimente
LA MULȚI ANI, VASILE BOTNARU!

Povestea prieteniei dintre molDeco și Vasile Botnaru este una atât de vizibilă și adevărată încât nimeni nici nu o mai pune la îndoială. Avem marea onoare să ne fie cel mai bun prieten unul dintre cei mai importanți jurnaliști din Moldova, dar mai ales unul din cei mai talentați Artiști plastici de la noi. Și chiar dacă Dl Vasile Botnaru, modest pînă-n măduva oaselor, nu se consideră pictor, noi putem afirma sus și tare că în ultimii ani am vândut cele mai multe tablouri pictate anume de Domnia sa.

Tangouri pasionale, cupluri de țărani frumoși ca-n basme, căsuțe cu doru-n ogradă, și chipuri, multe chipuri de oameni, fiecare cu istoria sa, redată subtil și emoționant. Mai mut decât atât, dl Vasile Botnaru n-a ezitat niciodată să răspundă provocării de a lucra la comandă ceva foarte concret, pentru ca în final să iasă tot opere de artă.

Astăzi, 12 ianuarie,  fiind ziua sa de naștere,  vrem să-i urăm cu toată inima:  LA MULȚI ANI, dom' Vasile!

Cu generozitatea sa proverbială, Vasile Botnaru vă oferă posibilitatea să luați acasă ceva dintr-o colecție de lucrări care îi sunt tare dragi. Tocmai de aceea,  invităm cei mai pasionați admiratori ai creației sale să intre în licitația on-line pe care o demarăm astăzi pe pagina molDeco pe Facebook.  Sunt pur și simplu POVEȘTI create din pasiune pentru frumos.

Share

Comments