Idei
RAMELE FOTO – UN DECOR VIU ȘI PERSONAL

Ramele pentru fotografii sunt cea mai simplă și accesibilă metodă să-ți decorezi casa. Plasate în anumite locuri (pe șeminee, noptiere, în rafturile unei biblioteci) ramele foto reușesc să creeze o atmosferă plăcută și animată, făcându-ne să retrăim poate cele mai frumoase momente din viață : emoțiile de la nuntă,  primul zâmbet al bebelușului, prima zi de școală, poza cu întreaga familie, amintirile din vacanțe de vis, micii noștri prieteni patrupezi și multe alte clipe de neuitat.

Este important să asortăm ramele foto la nuanțele și mobilierul încăperii, însă acest lucru nu înseamnă că toate ramele vor fi la fel, dimpotrivă alegem rama în primul rând după poza pe care urmează s-o încadrăm. Ceea ce trebuie să obținem este  armonia între ramă și fotografie, așa încât să scoatem în evidență imaginea și s-o facem mai valoroasă. Iar pentru un efect estetic plăcut și primitor,  este indicat să aranjăm asimetric ramele de diferite dimensiuni și modele.

Când avem poze mai mici, e bine să optăm pentru rame cu picioruș sau să înrămăm mai multe fotografii într-o singură ramă cu un passepartout personalizat, astfel, vom evita senzația inestetică  de prea mult loc gol în jur. Pozele de dimensiuni mai mari de 20×30 cm,  pentru siguranță,  se agață pe perete.

Deși noile tehnologii au scos pe piață ramele foto digitale, efectele nu sunt aceleași. Ramele foto tradiționale pot fi mult mai expresive și inspirate, dacă sunt alese cu gust și confecționate impecabil. Ele vă pot ajuta să creați un spatiu intim, personal și plin de viață.

Iată doar câteva din ideile realizate de noi pentru familii fericite. Mai multe găsiți pe site-ul nostru AICI.

Savurați, inspirați-vă și scoateți amintirile frumoase la vedere.  Tot ce trebuie să faceți este să veniți cu pozele Dvs. în unul  din saloanele molDeco pe str. Bănulescu-Bodoni, 57 sau pe bd. Moscova 14/1.

Vă așteptăm cu mare drag!

Share

Comments