Noutăți
Oferta MOLDECO de Sărbători!

În 2019 am împlinit 15 ani în care aducem în casele voastre cele mai bune rame. Suntem o companie în plină forță, cu încăpățânarea de a răsturna munții în țara noastră, chiar dacă de multe ori a fost un efort destul de greu de dus în spate. Astăzi, când răscolim pozele vechi și ne amintim ce lucrări au trecut prin atelierul nostru pentru a fi înrămate, ni se umple inima de bucurie. Avem cu ce ne mândri, avem  experiența pe care nu ne-o poate fura nimeni și pe care o dăruim cu drag clienților noștri pentru a fi mereu cu un pas înainte.

Și pentru că am vrut să onorăm cumva acest 15,  ne-am gândit să vă oferim o lună întreagă posibilitatea să primiți cadourile pe care să le alegeți voi singuri. Astfel, din 15 decembrie până în 15 ianuarie, oricine va comanda în valoare de 600 de lei, primește garantat cadou rame în valoare de 30% din suma comenzii! Partea bună a acestei oferte este că puteți alege singuri din stocul nostru destinat pentru această promoție, ramele care vi se potrivesc. E vorba de rame din lemn și plastic de dimensiuni standard, pentru poze 10x15, 13x18, 15x21 etc. sau A4, A3 și chiar mai mari! Dacă ați ales ceva ce depășește 30 % din comanda voastră, achitați doar diferența!

Grăbiți-vă, stocul de rame gata este variat, dar limitat! Primii cumpărători vor avea posibilitatea alegerii mult mai mare!

Oferta este valabilă pentru ambele saloane: pe bd. Moscova 14/1 și pe str. Bănulescu-Bodoni, 57.

Da, și încă ceva: ziua de 15 decembrie este duminică, iar pentru că noi avem zi liberă, vă lăsăm să vă adunați prin casă tot ce aveți de pus în rame și să veniți de la o luni. Bine?

Vă așteptăm cu drag!

 

 

 

Share

Comments