Noutăți
Reducere -20% la toate modelele de rame!

Așteptam să vină primăvara cu bucurie și speranță. Ne-am trezit cu primăvara furată și cu un munte de griji care crește în fiecare zi tot mai mult.

Ucraina e în război, au murit deja mii de oameni din cauza unui om descreierat în fruntea celei mai mari țări din lume. NIMENI nu s-a așteptat la această situație, iar Moldova a intrat fără să vrea într-o stare de alertă fără precedent.

Mobilizarea care se întâmplă acum la noi pentru a ajuta refugiații este înălțătoare. Le-am deschis casele noastre, ne împărțim cu bucățica de pâine pe care o avem, le oferim tot ce putem ca să-și poată șterge lacrimile măcar puțin.

Am inițiat o campanie de strângere de produse pentru refugiați pe care am transmis-o Centrului de plasament de la Popeasca, Ștefan Vodă. Vom face în continuare acest lucru atât cât va fi nevoie de ajutorul nostru. 

Suntem conștienți că va urma o perioadă foarte grea pentru toată lumea, dar mai ales pentru noi, cei care ne ocupăm de produse care nu sunt de primă necesitate.

De 18 ani facem ceea ce ne place cel mai mult, înrămăm lucrări de artă și de valoare sentimentală pentru oameni.

Înrămăm emoții și aducem frumusețea în casele voastre.

Acum mai mult ca oricând putem salva lumea prin frumusețe, doar dacă veți fi alături de noi în continuare, să ne ajutați să ajutăm.

Azi nu mai vorbim de profit, vorbim doar de a ne putea menține la suprafață, să asigurăm salariile angajaților noștri care au și ei familii și copii. Acum e nevoie mai mult ca oricând să ne putem ajuta reciproc și să conștientizăm că menținând cumpărăturile la companiile noastre preferate, menținem de fapt pe linia de plutire economia țării. Funcționarea întreprinderilor de toate nivelele și în toate domeniile de activitate înseamnă impozite plătite la timp care asigură pensiile și salariile bugetarilor noștri. Noi toți suntem interconectați, iar în momente de criză, trebuie să ne ținem grămăjoară și mai mult.

Chiar dacă prețurile furnizorilor noștri au crescut fulminant în ultimul an, am reușit să păstrăm prețuri rezonabile pentru calitatea serviciilor și produselor Moldeco.

Iar acum vă oferim și mai mult: toată luna martie vom avea reducere -20% la TOATE modelele de rame din saloanele noastre, din Centru, Botanica și Râșcani.

Dacă sunteți din afara Moldovei și doriți să faceți un cadou oamenilor dragi de acasă, puteți folosi ocazia de a procura din magazinul nostru online www.moldeco.md/shop orice produs cu reducere -10% folosind codul promotional PACE.

Vă mulțumim pentru susținere! Să ne ținem împreună pentru a trece peste această perioadă dificilă. 

Cu drag, echipa Moldeco.

 

 

 

 

 

 

 

 

Share

Comments