Noutăți
Lichidare de stoc cu reduceri de -70%!

Pentru că suntem mereu cu gândul la a vă oferi cea mai bună alegere de rame, ne-am gândit să facem o reîmprospătare a stocului nostru. Soluția este să vă dăm șansa să profitați de o reducere cum n-am mai avut până acum niciodată, în cei 17 ani de activitate MOLDECO: - 70%!

Am ales peste 100 de tipuri de profile pentru rame la comandă, pe care le puteți selecta pentru lucrările voastre, cu această reducere incredibilă! Lichidarea noastră de stoc are loc acum, într-o perioadă când peste tot cresc prețurile, din diverse motive, iar scopul este să vă aducem puțină bucurie în suflet, iar noi să ne facem loc pentru alte stocuri.

Moldeco mereu a funcționat cu realizările comenzilor în timp record, 2-3 zile maxim, de aceea suntem dependenți de stocul pe care îl avem. Dacă sunteți cumpărătorii noștri, știți cu siguranță că noi importăm practic 100%  materialele cu care lucrăm: profile, sticlă, carton, accesorii etc. Ca și în toate celelalte domenii, furnizorii noștri au crescut prețurile aproape lunar de când a început pandemia.  Noi însă am rămas fideli prețurilor din anii trecuți, dar pentru a funcționa mai departe, vom fi nevoiți să le mărim și noi.

 

Tocmai de aceea, vă oferim ocazia să profitați acum de posibilitatea de a folosi stocul nostru la preț superavantajos, până la epuizarea modelelor selectate. Aici puteți vedea produsele disponibile la reducere.

Nu este un pas ușor pentru echipa noastră, dar suntem siguri că doar mergând în întâmpinare unii altora, putem trece peste perioadele mai dificile.

Vă așteptăm cu drag în saloanele noastre din Chișinău pe adresele:

Bd. Decebal. 23/2

Bd. Moscova 14/1

Str. Bănulescu-Bodoni, 57

Cu drag, echipa MOLDECO.

 

 

 

 

Share

Comments