Evenimente
LA MULȚI ANI, SERGIU MOLDOVANU!

Astăzi e ziua șefului . Aniversează 40 de ani. De obicei, cu asemenea ocazii se țin discursuri patetice, cu buchetul de crizanteme în mînă, despre sănătate, prosperare, realizări ș.a.m.d. Iar pentru că relația dintre Sergiu Moldovanu și echipa sa e departe de a fi oficială, și discursul nostru va fi absolut neoficial.

Astăzi vrem să-i aducem mulțumiri. Pentru că ne-a infectat pe toți cei din jurul său cu virusul creativității. Pentru că nu refuză provocările și ceea ce zicem noi că nu se poate face, el știe cum să facă. Sergiu creează cu mîinile, nu cu utilaje performante, de aceea taie, cioplește, sculptează, vopsește, patinează, își umple degetele de așchii ... pentru a oferi bucurii.

Sergiu nu se umflă niciodată în pene. Pentru el este absolut normal să meargă la măsurări sau la instalare, iar cei care îi propun  ”poate ne întelegem cumva la direct, fără a plăti în salon”, nici nu presupun că mai direct nu se poate.

Sergiu are valori clare. El poate ieși învingător din orice conflict, punînd mai presus de orice plăcerea de a comunica cu clienții și satisfacția lor. Culmea a fost instalația din fața salonului de pe bd. Moscova, pe care a numit-o ”Odă clientei satisfăcute”. În cele cîteva zile cît a bocănit fîșiile de metal, toți îl credeau nebun...

Sergiu are niște cuvinte-cheie cu care descuie orice ușă: organizare, încredere, implicare, analiză, eficiență, performanță, pasiune, gândire cu capul, nu cu picioarele… De peste 10 ani echipa molDeco învață să folosească aceleași chei.

Și acum despre ce are el mai scump: Familia. (cei care nu cred în povești, pot să nu citească mai departe:) Sergiu a construit un templu pentru 5 persoane. Aici ne retragem ca în căsuța melcului oricînd se dezechilibrează sistemul dinafară, cînd ies din funcțiune mașinării, cînd se schimbă ordinea lucrurilor…

Datorită lui Sergiu, copiii noștri știu să înoate și să facă scufundări, să schieze și să patineze, să prindă pește, să facă drumeții, să zboare cu balonul... Datorită lui, am învățat că perioada cea mai onorabilă a României a fost perioada regală, că monedele au istorii mult mai captivante decît statele care le-au  emis, că femeile primesc flori nu doar de 8 martie, că sucul fresh e mai bun dacă se face cu toată familia, că Nutella se poate mînca și cu degetul…

Îți mulțumesc pentru că mi-ai descifrat noțiuni în care mulți nu mai cred și pentru că mă readuci pe orbită ori de cite ori o iau razna. Îți mulțumesc pentru că mi-ai umplut toate golurile și mi-ai luminat toate ungherele.

Îți mulțumesc pentru viață.

La mulți ani!

autor: Stela Moldovanu

Share

Comments